Bästa Fildelning-programvaran Bara för PC: Kopiera Filer På webben

Att överföra datafiler från en dator till en annan på nätet är bäst att slutfört genom underbara applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilket i sin tur programvara to select för Peer to peer.

Det enklaste sättet att kopiera filer härledd från en av dator till en annan är med hjälp av särskilda applikationer. Fildelning apps are vanligtvis virtuella datarum impair lagring där du laddar upp din filer då tillåt andra att ladda ner dem. Nedan är några av de mest populära programmen (vissa kan laddas ner och många arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har blifvit av med kablar, tjocka filer med papper och box with images. Det är bra när allt som krävs är fångat på en säker plats as till hands ~ och detta är vanligtvis inte en dröm, utan en verklig möjlighet.

Det finns helt gratis moln lösningar online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Detta betyder att du kommer att ha tillgång till dem kommer från alla utrustning, kunna avslöja dokument med två klick, och work with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker moln tjänst där du kan lagra och dela filer. Insidan av gratis release har du 10 GB av ram tillgängligt, och i betalda varianter upp till ett par TB. Dessutom , finns det avgifter för unga familjer – ungefär 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA är känd som en pålitlig serviceplan för att lagring information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela relates to giltighet eller kanske i parallel att arbeta på de allmänna data, skydda dem, och underhålla dem avsedda för en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en impair lagrings product på Googles plattform. Det är lämpligt för personligt bruk och : det ger dig användare med länkar, samarbete, redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsområde för hem och företag. Håll filer och foton i molnet och så är de ständigt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll get med an extra nivå av säkerhet för papper eller hela mappar.

iCloud

iCloud är Apples impair lagring som ger dig användning av dina information filer, fotografier och records från i princip vilken enhet som helst. Molnet låter dig använda inkluderade applikationer, retail outlet och retriever lösenord kommer från alla gadget.

Låda

Pack – något där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, och så vidare Applikationen är tillgänglig på alla prylar, data är säkert lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering av-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett webbaserat lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr du kan faktiskt dela datafiler, visa, redigera dem när de vill och ladda ner hundratals dokument på en gång.

Beslut

Fildelning Program kan användas from vilken utrustning som helst} , så de nödvändiga filerna är bekväma att “få” eller send out – det som är viktigt är att ha tillgång till internet.

File lagring expertis är enkelt för personligt bruk use och business. Du kan publicera ett organisera av familjemedlemmar foton, personliga dokument, och i många fall shopping prospektlistor. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara på dyra webbservrar, optimera ansträngningen ett fjärr team och har absolut pris data till kunder.